Tenismenul Marius Copil a notat, duminică seară, într-un mesaj postat în social media, că se bucură că a adus trei puncte României în Cupa Davis, în confruntarea cu Portugalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur că am reuşit să aduc 3 puncte pentru prima oară în cariera mea. Mulţumesc antrenorilor ca m-au ajutat să rămân concentrat la fiecare meci, echipei că m-a ajutat să mă refac atât de repede pentru ultimele 2 meciuri, lui Horia Tecău pentru un meci excelent.

Din nou publicul a făcut parte din echipa noastră şi ne-a condus pe drumul spre victorie. Suntem extrem de recunoscători şi le mulţumim din tot sufletul”, a scris Copil pe Facebook..

România a învins cu scorul general de 3-1 Portugalia, la Cluj-Napoca, în întâlnirea contând pentru Grupa Mondială I.

Sâmbătă, Filip Jianu a fost învins cu 6-3, 7-5 de Joao Sousa şi Marius Copil s-a impus cu 6-4, 6-3 în faţa lui Gastao Elias.

Duminică, echipa Marius Copil/Horia Tecău a învins perechea Nuno Borges/Joao Sousa, scor 6-4, 6-3., iar Marius Copil a câştigat confruntarea cu Joao Sousa, scor 6-3, 2-6, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.