Poliţiştii tulceni au stabilit că şalupa care a eşuat pe braţul Sulina s-a răsturnat după ce a intrat în malul de piatră, iar pasagerii au fost scoşi din apă, fiind aduşi la mal de alte ambarcaţiuni aflate în zonă. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 41 ani din Tulcea, în timp ce conducea o ambarcaţiune pe fluviul Dunărea, braţul Sulina, Mila Marina 17 (între Tulcea şi Sulina), din cauza neatenţiei, a intrat în coliziune cu malul de piatră, ambarcaţiunea răsturnându-se. În urma coliziunii, pasagerii au ajuns în apă, de unde au fost scoşi şi transportaţi la mal de alte ambarcaţiuni care se aflau în zonă”, a transmis Poliţia Judeţeană Tulcea. 
 
Conform sursei citate, conducătorul ambarcaţiunii nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi şi reprezentanţi ai Căpitaniei Zonale Tulcea.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Luni, pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce o şalupă de transport călători a eşuat pe malul braţului Sulina, la mila 17. 
 
"S-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crişan cu o ambarcaţiune RIB şi o navă ambulanţă SMURD, precum şi o navă ambulanţă SAJ şi o navă de la Ambulanţa Sulina”, a transmis ISU Tulcea.
 
Sursa citată a menţionat că 13 adulţi şi cinci copii se aflau în ambarcaţiune. Toate cele 18 persoane erau pe mal în momentul ajungerii echipajelor de intervenţie. 
 
Trei persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.