Patru persoane au fost rănite într-un accident produs duminică seară pe un drum judeţean din Argeş. Primele date arată că două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre acestea a ricoşat într-o maşină staţionată şi a lovit trei pietoni care mergeau pe marginea drumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din verificările preliminare efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din Bălileşti, care conducea un autoturism pe strada Şcolii din localitatea Vlădeşti, către DJ 732, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcţia Aninoasa către Stâlpeni, de un tânăr de 20 de ani, din Vlădeşti. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în şanţ, lovind un autoturism staţionat şi trei persoane, pietoni, care s-ar fi aflat pe acostamentul drumului”, informează oficialii Poliţiei judeţene Argeş. . 
Toţi cei trei pietoni - două femei de 54, respectiv 43 de ani şi un bărbat de 51 de ani- au fost răniţi, fiind duşi la spital. O a patra victimă, o tânără în vârstă de 17 ani, pasageră în unul dintre autoturisme, a fost şi ea dusă la spital.
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.