Premierul Florin Cîţu a transmis condoleanţe pentru familiile celor două victime ale accidentului de muncă produs pe şantierul de lângă Biblioteca Naţională din Bucureşti. Şeful Guvernului a adăugat că se va asigura că vinovaţii în acest caz vor plăti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În primul rând, vreau să transmit condoleanţe familiilor. Este o anchetă în curs acum. Haideţi să aşteptăm rezultatele anchetei, iar cei vinovaţi trebuie să plătească. Mă voi asigura că vom avea rezultate ale anchetei cât mai curând şi bineînţeles că cei care sunt vinovaţi vor plăti”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat la finalul şedinţei de joi a Guvernului cum crede că au comunicat ministerele între el cu privire la acest caz.

Un grav accident s-a produs luni, în Capitală, pe un şantier de lângă Biblioteca Naţională, şase muncitori fiind prinşi sub un mal de pământ. Trei au fost îngropaţi până la talie, reuşindu-se scoaterea lor, iar doi au fost complet acoperiţi cu pământ. Cei doi au fost căutaţi mai multe ore, ultimul fiind găsit după mai bine de patru ore. Şantierul aparţine Primăriei Sector 3, lucrarea fiind subcontratată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.