Antrenorul echipei Reading, sârbul Veljko Paunovici, a declarat că pe adresa clubului din liga a doua engleză nu a sosit nico ofertă pentru atacantul George Puşcaş. El a făcut această precizare după ce în presă au apărut informaţii că internaţionalul român ar fi dorit de echipe din Italia (Salernitana) şi Turcia (Kasimpaşa).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am avut nicio ofertă până acum. Dar este unul dintre jucătorii noştri şi vom căuta să-l implicăm de fiecare dată când are ocazia să ofere echipei calitatea de care avem nevoie pentru a ataca şi a înscrie goluri", a declarat Paunovic, potrivit presei engleze.

Puşcaş, în vârstă de 25 de ani, a fost adus în Anglia, în august 2019, de la Inter Milano, pentru suma de 7,5 milioane de lire sterline, un record pentru clubul din Championship.

Atacantul nu a reuşit însă să se ridice la nivelul aşteptărilor şi a marcat doar 18 goluri în 64 de meciuri în ultimele două sezoane. Impactul său anul trecut a fost limitat din cauza unei hernii şi a înscris doar patru goluri în 25 de jocuri.

Puşcaş a jucat în această vară doar 35 de minute, ca rezervă, sâmbătă, în înfrângerea, scor 1-3, a lui Reading în amicalul cu Crystal Palace.

El a ratat celelalte jocuri amicale deoarece a intrat în izolare, deşi nu s-a aflat dacă a fost testat pozitiv sau nu cu noul coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.