Premierul Florin Cîţu a anunţat că la întâlnirea pe care a avut-o joi cu reprezentanţii Federaţiei AGROSTAR la Palatul Victoria, şi-a luat angajamentul ferm că nu va închide niciodată pieţele şi nu va introduce taxe noi în agricultură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Hai, România! Astăzi, în întâlnirea cu Agrostar mi-am luat un angajament ferm: eu nu voi închide niciodată pieţele şi nu introduc taxe noi în agricultură. Sunt alături de producătorii români şi împreună sunt sigur că găsim soluţii pentru a susţine o prezenţă mai mare a produselor româneşti de calitate pe toate pieţele de desfacere din România. În acelaşi timp am discutat despre câteva soluţii pe care le aplică mai toate ţările din UE- transferul unui număr semnificativ de activităţi (licenţiere, clasificare, etc) către asociaţiile profesionale din domeniu”l a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.