Oana Manea (36 de ani) se întoarce pe terenul de handbal, la doi ani după ce şi-a anunţat retragerea din activiate. Fostul căpitan al naţionalei şi câştigătoarea trofeului Ligii Campionilor în 2016, a ales să meargă la Rapid, a anunţat clubul giuleştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pivotul a jucat 12 ani la Oltchim Râmnicu Vâlcea ( 2001-2013), la Krim Ljubliana (2013) şi 5 ani la CSM Bucureşti (2014-2019). Are 12 titluri de campioană naţională, 4 Cupe şi 4 Super Cupe ale României.
 
Este fostă componentă de bază a echipei naţionale pentru care a evolut în 193 de meciuri şi a marcat 433 de goluri. A participat la 5 Campionate Europene (medalie de bronz în 2010) si 3 Campionate Mondiale (medalie de bronz în 2015).
 
"Handbalul este în sângele ei, de aceea Oana îşi doreşte să revină cât mai repede la forma care a consacrat-o şi să lupte pentru culorile alb-vişinii. Bine ai venit şi mult succes, Oana!", a anunţat clubul giuleştean.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.