U-Banca Transilvania anunţă că a rezolvat problema conducătorului de joc pentru sezonul viitor. Clubul a ajuns la un acord cu Giordan Watson, care revine la Cluj-Napoca, după ce a evoluat la CSM CSU Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe 24 octombrie 1985 în Detroit, statul Michigan, Watson este unul dintre cei mai importanţi fundaşi din Liga Naţională. El a ajuns în ţara noastră prima dată în 2013, atunci când a semnat cu Energia Târgu Jiu. Alături de formaţia gorjeană a cucerit Cupa României în 2014 şi a ajuns până în Final Four-ul FIBA EuroChallenge. 

În sezonul 2017-2018, Giordan Watson a orchestrat atacul formaţiei clujene, câştigând Cupa României. Tot în 2017 a primit şi paşaport românesc, bifând prezenţe pentru naţionala noastră. Giordan s-a transferat la CSM CSU Oradea, formaţie la care a activat până în prezent. În maioul orădenilor, Watson are două titluri de campion în România.

În sezonul precedent, sportivul ce măsoară 1.78 m a înregistrat medii de 9.4 puncte, 2.0 recuperări şi 4.0 pase decisive, cu un indice al eficienţei de 10.8. El a fost unul dintre orădenii care au contribuit la obţinerea medaliilor de bronz în FIBA Europe Cup, performanţă izbutită în primăvara acestui an.

Giordan este absolvent al Colegiului Central Michigan şi a mai jucat la formaţii precum Eisbären Bremerhaven, Giants Nördlingen ( ambele din Germania), Grindavík (Islanda), Uşak Sportif (Turcia) sau Le Mans (Franţa).



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.