Papa Francisc a anunţat duminică că va merge în Slovacia, după ce va oficia o slujbă la Budapesta, între 12 şi 15 septembrie, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit să anunţ că între 12 şi 15 septembrie, cu voia lui Dumnezeu, voi merge în Slovacia pentru o vizită pastorală", a declarat papa pelerinilor adunaţi în Piaţa Sfântul Petru pentru tradiţionala rugăciune de duminică.

El a precizat că va celebra în timpul după-amiezii de 12 în capitala ungară o slujbă de închidere a celui de-al 52-lea Congres Euharistic Internaţional. 

În Slovacia, suveranul pontif va vizita oraşele Bratislava, Presov, Kosice şi Sastin, potrivit unui comunicat al Vaticanului.

Programul detaliat al călătoriei pontificale va fi publicat ulterior, însă este foarte probabil ca papa să nu se întâlnească cu oficiali ungari în timpul scurtei sale vizite la Budapesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.