Mirel Rădoi a declarat că orice tehnician îi poate lua locul la echipa naţională dacă FRF îi plăteşte clauza de reziliere. El a făcut această afirmaţie după ce Mircea Lucescu a spus că selecţionarul Ungariei, Marco Rossi, ar fi potrivit să pregătească echipa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În momentul de faţă oricine poate fi adus în locul meu aici. În momentul în care va fi plătită acea clauză, şi mâine putem renunţa. Asta nu e o problemă. Atât timp cât este o clauză şi de o parte şi de alta, se poate renunţa şi de o parte şi de alta. Poate fi chiar însuşi Mircea Lucescu viitorul antrenor. Acum discuţiile sunt numeroase, mai ales că nu au fost nici rezultatele pe care cu toţii ni le-am dorit. Şi fost şi o atitudine mai ostilă faţă de abordarea fiecărei partide, că suntem prea ofensivi, că atacăm prea mult, că nu gestionăm rezultatul", a comentat Rădoi, joi, într-o conferinţă de presă.

El l-a contrazis pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a spus că România se putea califica din orice grupă a Euro-2020.

"Bine, acum, după ce vedem meciurile e uşor să spunem că era uşor şi pentru România. Eu mă uit la grupa cu Macedonia, Ucraina, o grupă destul de echilibrată, cu echipe foarte bune, care au arătat din punctul medu de vedere.... Exceptând Germania, toate echipele participante au arătat mult mai bine la Euro-2020 decât în calificări. Nu mă refer la numărul de puncte, ci la joc. Cred că pentru România, dacă ar fi fost calificată la Campionatul European, ar fi fost foarte greu pentru noi să trecem de faza grupelor. Trebuie să fim realişti, sunt cu aceşti băieţi de un şi ceva, îi ştiu, le ştiu potenţialul, le ştiu valoarea, dar trebuie să acceptăm şi valoarea adversarului", a precizat selecţionerul.

În urmă cu mai mult de o săptămână, Mircea Lucescu l-a lăudat pe fostul său elev de la Brescia Marco Rossi, precizând că l-ar dori pe acesta cândva la naţionala României.

"Mi-ar plăcea să-l văd într-o zi la naţionala României", a spus Lucescu, întrebat fiind ce părere are de selecţionerul Ungariei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.