Malta, prima ţară din Uniunea Europeană care a atins aşa-numita imunitate de turmă, e pregătită să îşi deschidă porţile, în siguranţă pentru turişti, începând din luna septembrie a acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mark Neville Farrugia, managerul Malta Travel, declară că începând din 2 septembrie 2021, vor exista zboruri săptămânale din România către insula de miere şi retur.

„În prezent Malta este cea mai sigură ţară din Uniunea Europeană, fiind atinsă aşa-numita imunitate de turmă, după ce în urmă cu două săptămâni au început să se vaccineze şi persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Toate acestea au condus la o scădere bruscă a noilor cazuri COVID-19 înregistrate zilnic în Malta şi la încetarea deceselor provocate de acest virus.

Având în vedere aceste veşti îmbucurătoare, începând din această toamnă românii îşi vor putea petrece din nou vacanţa în Malta, unde, pe parcursul lunilor septembrie-noiembrie sunt temperaturi de vară perfecte pentru plajă, baie în mare şi plimbare”, a declarat Mark Neville Farrugia, reprezentantul malta.ro, cel mai mare turoperator, pentru această destinaţie.

Potrivit oficialului Malta Travel, accesul în insulă se va face conform regulilor general aplicate de Uniunea Europeană iar turiştii români vor avea parte de surprize plăcute în privinţa spaţiilor de cazare, unele nou-intrate pe lista de pachete de vacanţă.

Costul unui pachet de zbor şi cazare în Malta, la un hotel de 4* va începe de la 299 euro de persoană pentru 7 nopti de cazare cu demipensiune. Tariful include bilet avion, bagaj de mână de 10 kg/ persoană, bagaj de cală de 20 kg/ persoană şi asistenţă turistică în limba română.

De la 600 euro de persoană vă puteţi răsfăţa cu un sejur la cel mai luxos hotel de 5*.

Mai multe detalii despre ofertele de vacanta disponibile, găsiţi aici

Intrarea în Malta se va face în baza unui test PCR negativ, realizat cu 72 de ore înaintea sosirii sau pe baza certificatului verde digital aprobat de UE.

Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul Malta Travel, de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MaltaTravelRomania cât şi de pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/malta.ro/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.