Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, candidează pentru funcţia de preşedinte al Biroului Municipal Bucureşti al USR PLUS. ”Candidez cu energia şi înţelepciunea cu care transform, din ”Cenusăreasă” în ”Prinţesă”, una dintre cele mai importante instituţii ale statului”, le-a transmis el colegilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Particip la alegerile interne USRPLUS pentru pozitia de presedinte al Biroului Municipal. Candidez pentru preşedinţia Biroului Municipal Bucureşti cu energia şi înţelepciunea cu care transform, din ”Cenusăreasă” în ”Prinţesă”, una dintre cele mai importante instituţii ale statului. Am ajuns să livrez speranţă, energie şi bucurie în vieţile noastre, pentru că există câţiva oameni politici care şi-au asumat că pot, că voi reuşi şi au câştigat. Ofer mai mult decât rezultate cuantificabile, mai mult decat un aer respirabil şi o ţară mai curată”, a scris, marţi, pe Facebook, Octavian Berceanu.

Acesta susţine că oferă ”speranţă, în locul resemnării”.

”Să ne vedem sănătoşi si mai înţelepţi, la urne! Vă mulţumesc pentru sustinere si vot! Politica trebuie să ne dea, deopotrivă, rezultate şi speranţă”, a mai scris el.

Berceanu a publicat şi scrisoarea de intenţie pe are a adresat-o colegilor cărora le cere votul.

”Dacă aţi auzit de munca mea într-o anumită instituţie a statului, înseamnă că aţi auzit de munca unei echipe, construită în doar 3 luni (...) Am condus astfel de echipe pentru unii dintre cei mai mari investitori ai lumii, acum 12 ani. Am lucrat în echipă cu cele mai bune ong-uri internaţionale de mediu. Acum construim, prin muncă ”cot la cot”, cea mai bună opţiune politică pentru Bucureşti. Dacă vă întrebaţi cum am reuşit să reduc poluarea în Bucureşti, în mai puţin de 2 luni, acolo unde ceilalţi au eşuat timp de decenii, răspunsul este simplu. În cei 4 ani de mandat de consilier general am avut, probabil, cea mai activă muncă de teren dintre toţi cei 200 de consilieri bucureşteni. Am mers pe mai toate străzile, am inventariat provocările, inclusive cele legate de mediu şi am căutat soluţii practice”, arată Berceanu în scrisoare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.