Prefectura Mehedinţi a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook, că autorităţile sârbe au amânat măsura prin care permiteau accesul cetăţenilor români în Serbia cu certificat de vaccinare împotriva COVID – 19. Astfel, cetăţenii români care vor să ajungă în Serbia, trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu SARS CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Autorităţile sârbe au anunţat astăzi, 18 iunie a.c., că au amânat măsura prin care permiteau accesul cetăţenilor români în Serbia cu certificat de vaccinare împotriva COVID – 19. Prin urmare, accesul cetăţenilor românii este permis în continuare doar dacă deţin un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore de la momentul eliberării rezultatului, emis de laboratoarele acreditate din statul de provenienţă”, transmite Prefectura Mehedinţi.
 
Joi, tot Prefectura judeţului Mehedinţi a anunţat că autorităţile sârbe permit accesul românilor în ţara vecină cu prezentarea unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.