Co-preşedintele USR PLUS Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, a anunţat că nu va mai candida la şefia filialei, explicând că vrea să se concentreze pe extinderea influenţei sale la Bucureşti, în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău a declarat, joi seară, pentru News.ro că nu va candida la şefia organizaţiei judeţene în alegerile programate în 27 iunie, dar că planurile sale vizează o poziţie mult mai puternică la centru în partid.

"Nu voi candida la şefia filialei Iaşi. Mandatul este pe doi ani, apoi vor fi din nou alegeri interne. Va fi un mandat axat pe fuziune şi creştere a filialei. Îmi propun să am o influenţă mai mare la Bucureşti“, a afirmat Cosette Chichirău.

Ea a precizat că Stelian Ion sau Cătălin Drulă au fost nominalizaţi miniştri fără a fi şefi de filiale.

"Sunt mulţi oameni importanţi în partid care nu sunt lideri de organizaţii. În următorii doi ani vreau să-mi extind influenţa la centru. În 2023 vom vedea ce va fi şi cum se aliniază planetele“, a spus Cosette Chichirău.

Celălalt co-preşedinte USR PLUS Iaşi, deputatul Monica Berescu, a afirmat că se gândeşte să candideze la şefia organizaţiei judeţene, dar încă analizează dacă un parlamentar are timp să se ocupe în mod serios şi de treburile filialei.

Unele surse din partid spun că ar putea intra în cursa pentru preşedinţia USR PLUS Iaşi Ştefan Tănase, care în prezent ocupă funcţia de subprefect al judeţului.

Alegerile pentru conducerea filialei municipale Iaşi se vor desfăşura în intervalul 11-14 iunie, în timp ce alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene sunt programate în 27 iunie.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.