Un eveniment tragic a avut loc în centrul Madridului, în urma căruia un copil în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa în timpul celebrării titlului obţinut de Atletico Madrid, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mii de suporteri au ieşit pe străzile capitalei spaniole după ce Atletico aînvins, sâmbătă, cu 2-1, pe Real Valladolid, rezultat care i-a adus trofeul LaLiga echipei antrenate de Diego Simeone.

Potrivit publicaţiei El Pais, copilul era ieşit cu o mare parte a corpului pe geamul unei autoutilitare care se deplasa cu viteză şi s-a lovit la cap de zidul de la intrarea într-o parcare din Plaza de Santa Ana, ceea ce i-a produs un traumatism cranian sever.

Autoutilitara transporta mai mulţi tineri cu corpurile ieşite din maşină, şoferul doborând câteva garduri care delimitau o zonă în construcţie, înainte de a intra în parcarea unde s-a produs accidentul.

Cinci ambulanţe au ajuns în zonă, iar medicii au încercat fără succes timp de o oră să salveze victima aflată în stop cadiorespirator, înainte ca serviciul de urgenţă să confimre moartea tragică a copilului de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.