Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă va demite un ministru care îl jigneşte, că nu crede că se va mai întâmpla aşa ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu cred că se va mai întâmpla aşa ceva”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat miercuri la finalul şedinţei de Guvern dacă va demite un ministru care îl jigneşte, indiferent de opinia coaliţiei, şi despre faptul că Ludovic Orban a spus că „orice ministru trebuie să ştie că, înainte de a-şi ataca premierul, trebuie să-şi scrie demisia”.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte al USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe prim-ministrul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru G4Media. „Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu. 

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat miercuri pentru News.ro, referinu-se la conflictul cu premierul Florin Cîţu, după ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, că săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis că poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca şi Florin Cîţu, el a refuzat să spună ce au discutat, invocând caracterul privat al discuţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.