Poliţiştii din Tucea au deschis o anchtă după ce au fost sesizaţi de către pompieri despre incendierea intenţionată a unui autoturism parcat. Pompierii au stins flăcările care s-au extins la alte două maşini. Primul autoturism a fost distrus în întregime, celelalte două fiind avariate în proporţie de 30%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În cursul nopţii, salvatorii Detaşamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, cu o autospecială de stingere, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, parcat pe o stradă, din municipiul Tulcea. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism şi se propagase la cele două autoturisme învecinate, din parcare”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Tulcea. 
 
Sursa citată a precizat că primul autoturism a ars totalitate, iar celelalte două autoturisme au fost afectate în proporţie de 30%.
 
”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.”, a mai transmis ISU. 
 
Pompierii au sesizat Poliţia care a trimis echipaje la faţa locului, fiind demarată o anchetă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.