Elena Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a învins-o, sâmbătă, scor 1-6, 6-3, 6-4, pe Jasmine Paolini, numărul 104 mondial, în al treilea meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca din play-off-ul Billie Jean King Cup. Scorul general al confruntării este 1-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al patrulea meci le va avea ca protagoniste pe Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), iar în al cincilea ar urma să se confrunte echipele Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse şi Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

Vineri, în primele două meciuri, Irina Bara a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto, scor 6-1, 6-4, şi Mihaela Buzărnescu a pierdut în faţa Martinei Trevisan, scor 2-6, 6-2, 6-7 (5).

Echipa care câştigă barajul va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. Echipa care pierde va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.