Probleme de familie şi de incluziune vor fi abordate în ediţia de duminică a reality show-ului „Schimb de mame”, difuzată de Prima TV de la ora 20:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ediţia de la sfârşitul acestei săptămâni vor fi în prim plan familia Niţăl din Bucureşti şi familia Mihalea din Slătioara (judeţul Suceava).

Cuplul din Slătioara, format din Nicoleta şi Ionuţ, care au un copil în vârstă de 3 ani, este foarte organizat şi familia nu duce lipsă de nimic, deşi femeia este casnică.

În Bucureşti, tatăl de familie, Carol, este electrician. El are de trei ani o relaţie cu Maria, mai tânără cu 16 ani. Au o fetiţă împreună, dar el mai are un băiat, botezat tot Carol, dintr-o relaţie precedentă.

Cele două mame vor avea de depăşit importante provocări. O figură aparte în emisiune este Carol, un copil inteligent, dar introvertit, care e afectat pentru că este considerat „altfel” deoarece este rom.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.