Netflix a încheiat un acord pentru dreptul exclusiv de streaming al filmelor lansate de Sony Pictures, inclusiv al filmelor Spider-Man, după apariţia lor în cinematografe şi în sistemele de divertisment la domiciliu, începând de anul viitor, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acordul, anunţat joi, include filme cum ar fi ”Morbius”, “Uncharted” şi “Bullet Train.”

De asemenea, Netflix va putea plasa pe platforma sa filme precum “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, viitorul Venom şi alte filme Spider-Man.

Francize ca Jumanji şi Bad Boys sunt şi ele incluse în acord. Netflix va avea acces şi la alte filme din biblioteca cinematografică a Sony.

În cadrul parteneriatului, Sony va permite Netflix să previzualizeze orice filme intenţionează să includă direct pe platforma sa sau pentru care intenţionează ulterior să obţină licenţă în vederea streamingului. Netflix s-a angajat în cadrul acordului să producă un număr din aceste filme.

Amploarea acordului şi datele financiare nu au fost făcute publice de cele două companii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.