Compania One United Properties a obţinut autorizaţia de construire pentru componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park, ce presupune construirea a peste 850 de locuinţe, pe locul fostei platforme Ventilatorul, a anunţat compania luni printr-un comunicat, precizând că lângă proiect va fi deschisă staţia de metrou Academia Militară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Compania One United Properties a obţinut autorizaţia de construire şi pentru componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park, proiect imobiliar cu funcţiune mixtă, aflat în prezent în dezvoltare pe locul fostei platforme Ventilatorul. Componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuinte cu design modern, dispuse pe 11 etaje şi etaj tehnic, urmând a  fi dezvoltată în mai multe faze”, se arată în comunicat.

One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea staţie de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran. Mai mult decât atât, clădirile vor oferi o vedere panoramică asupra Palatului Cotroceni, Grădinii Botanice sau Palatului Parlamentului. 

“Prima fază a proiectului de birouri de 43.000 mp urmează să fie livrată la sfârşitul acestui an şi este deja 72% pre-închiriată. De asemenea, lucrările celei de-a doua faze au început şi ele, aceasta urmând a fi livrată odata cu componenta rezidenţială”, se mai arată în comunicat.

În luna martie, dezvoltatorul One United Properties a mai primit o autorizaţie de construire pentru un alt proiect, şi anume: One Verdi Park, proiect ce presupune construirea a două turnuri rezidenţiale de 77 de metri înălţime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca şi Tei din nordul Capitalei.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti. Cu o valoare pe piaţă de peste 1,1 miliarde de euro, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale exclusiviste şi spaţii de birouri clasa A.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.