Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Bacău după ce, prin violenţă, i-ar fi luat copilul în vârstă de doi ani al fostei iubite a unuia dintre ei, plecând cu o maşină spre judeţul Buzău, pentru a-l duce la locuinţa tatălui acestuia. Ei au fost opriţi de poliţişti, copilul fiind încredinţat mamei. Doi dintre bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Bacău, în 27 martie poliţiştii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de către o tânără din comuna Secuieni, despre faptul că fostul concubin, însoţit de alţi doi bărbaţi, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi luat copilul de 2 ani şi ar fi plecat cu un autoturism către municipiul Bacău.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările, iar la scurt timp autoturismul a fost oprit pe DN 2 (E 85), în localitatea Faraoani.

Poliţiştii i-au identificat cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, care l-ar fi luat pe copil cu intenţia de a-l transporta la domiciliul tatălui, în judeţul Buzău. Minorul a fost încredinţat mamei, iar cei trei au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, sub forma violenţei în familie.

Doi dintre bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi, ulterior, prezentaţi instanţei care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.