Vicepremierul Dan Barna a declarat referitor la schimbarea prefectului Capitalei, că este ceva firesc, iar Alin Stoica care a fost propus de USR-PLUS pentru această funcţie este un om cu experienţă care „vine din societatea civilă cu acel aer proaspăt şi cu acea energie de care cred eu că are nevoie şi la nivelul Prefecturii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o schimbare firească. Colegul nostru Alin Stoica este un om cu experienţă şi un om care vine din societatea civilă cu acel aer proaspăt şi cu acea energie de care cred eu că are nevoie şi la nivelul Prefecturii”, a afirmat Dan Barna, după ce a fost audiat joi de DLAF.

Guvernul a aprobat miercuri numirea lui Alin Stoica în funcţia de prefect al Capitalei, în locul lui Traian Berbeceanu. Stoica a depus joi jurământul în acestă poziţie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.