Vicepremierul Kelemen Hunor a avut discuţii marţi cu ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti Andrew Noble despre provocările pandemiei de coronavirus și etapa de tranziție post-Brexit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi l-am primit pe Excelența Sa domnul Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la București, cu care am avut o discuție, printre altele, despre provocările pandemiei de coronavirus și etapa de tranziție post-Brexit.
 
Este important să putem menține un parteneriat bun între cele două țări în aceste momente dificile, dar trebuie, de asemenea, să avem și obiective mai ambițioase: în domeniile în care este posibil, trebuie să progresăm, să exploatăm noi oportunități. Prin urmare, trebuie să ne orientăm spre o cooperare mai strânsă între România și Regatul Unit al Marii Britanii în domeniul managementului ecologic și dezvoltării durabile, al eliminării inechităților sociale și al elaborării unei strategii de gestionare a situației romilor.
 
Ambasadorul a spus că instituția pe care o conduce acordă o atenție specială combaterii traficului de persoane și a infracțiunilor comise împotriva minorilor. Mi-a adresat rugămintea, ca și Guvernul României să-și concentreze resursele asupra acestora.
 
Am fost de acord cu domnul Andrew Noble că obiectivele formulate de coaliția de guvernare la care participă și UDMR sunt orientate spre viitor”, a scris Kelemen Hunor marţi pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.