O femeie în vârstă de 60 de ani, care a fost lovită de un tren în municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost găsită în stare gravă pe o stradă din apropierea locului accidentului, de un echipaj al Poliţiei Rutiere, ea fiind transportată la spital. Mecanicul locomotivei a declarat că a văzut-o pe femeie alergând spre tren şi aruncându-se în partea laterală a garniturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia, în vârstă  de 60 de ani, a fost găsită de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pe strada Intrarea Sudului, iar aceştia au crezut iniţial că a fost victima unui accident rutier, transmite Poliţia judeţeană Vâlcea. În urma verificărilor făcute în zonă, poliţiştii au constatat că sunt urme de sânge pe linia de cale ferată care este amplasată paralel cu tronsonul rutier unde a fost găsită femeia. 
 
„Din cercetările efectuate până în prezent rezulta faptul că incidentul a avut loc la kilometrul feroviar 290+950, unde au fost găsite urme de sânge. Din declaraţia mecanicului trenului Regio, care se deplasa pe ruta Craiova - Sibiu, rezultă faptul că femeia a alergat înspre tren şi s-a aruncat în partea laterală dreapta a acestuia”, informează Inspectoratul de Poliţie judeţean Vâlcea. 
 
Cazul este cercetat de către poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Râmnicu Vâlcea, în cadrul unui dosar privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.