Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, la o locuinţă din oraşul argeşean Ştefăneşti. O fată de 12 ani se afla singură acasă şi a observat focul care cuprinsese acoperişul, iar vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum defect.
 
În locuinţă se afla o fată de 12 ani, rămasă singură acasă. Copila a auzit zgomote pe acoperiş şi, când a ieşit să vadă ce se întâmplă, a observat focul. Flăcările s-au extins cu repeziciune pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi din acoperiş şi la o anexă gospodărească. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 şi au cerut ajutor. 
 
Când a ajuns acasă, mama fetei a suferit un atac de panică, ea având nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a refuzat însă să fie transportată la spital.  
 
Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă întreaga construcţie. În urma incendiului nimeni nu a fost rănit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.