Un bărbat din judeţul Vâlcea care a încercat să cu autoturismul traverseze un pârâu, în drumul spre casă, a cerut, marţi, ajutorul pompierilor după ce maşina sa a fost acoperită de viituri. El a urcat pe capota maşinii şi a sunat la 112, fiind salvat de echipele de intervenţie ale ISU Drăgăşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un bărbat de 43 de ani din judeţul Vâlcea a fost salvat de pompierii Gărzii de Intervenţie Drăgăşani după ce a rămas blocat în apele unui pârâu pe care a încercat să îl traverseze cu autoturismul personal, informează ISU Vâlcea.
 
În mod obişnuit, bărbatul ajungea acasă traversând cu maşina vadul pârâului Pesceana, în condiţiile în care în zonă nu este altă posibilitate de a traversa apa. Marţi după-amiază, apele pârâului s-au umflat considerabil, iar autoturismul cu care bărbatul a intrat în apă a fost acoperit de viituri. Când a constatat că nu mai poate înainta, vâlceanul a urcat pe capota maşinii blocate în mijlocul pârâului şi acoperite în mare parte de ape  şi a sunat la 112. 
 
După ce a fost scos din apă, el a fost evaluat de un echipaj SMURD şi a refuzat transportul la spital pentru alte investigaţii medicale. 
 
Inundaţiile au afectat, marţi, mai multe localităţi din judeţul Vâlcea, pentru care au fost emise mai multe avertizări meteo şi hidro Cod portocaliu şi roşu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.