Autorităţile au anunţat că bărbatul care a ucis trei persoane şi rănit alte trei, într-un atac armat la o sală de popice din Rockford în statul Illinois a fost pus subt acuzare, informează The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
J. Hanley, procurorul şef din districtul Winnebago a spus că Duke Webb, în vârstă de 37 de ani, din Florida, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor de gradul I în atacul armat de duminică la Don Carter Lanes din Rockford, Illinois.
 
Webb a fost reţinut la scurt timp după atac, a anunţat şeful Poliţiei Dan O'shea într-o conferinţă de presă duminică dimineaţa.
 
O'shea a adăugat că cele trei persoane decedate aveau vârstele de 73, 65 şi 69 de ani. Acesta nu le-a dat numele.
 
De asemenea, un adolescent în vârstă de 14 ani a fost împuşcat în faţă şi transportat cu elicopterul la spital. O altă fată de 16 ani a fost împuşcată în umăr şi un bărbat de 62 de ani a fost împuşcat de mai multe ori, fiind în stare critică, a adăugat şeful poliţiei.
 
Rockford se află la circa 130 de kilometri, la nord-vest de oraşul Chicago.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.