Calificările pentru tabloul feminin de simplu al Australian Open de la Melbourne vor avea loc la Dubai, între 9 şi 13 ianuarie, potrivit lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această decizie a fost luată în urma restricţiilor sanitare stricte din Australia, care impune o carantină de două săptămâni pentru oricine doreşte să viziteze ţara. Guvernul statului Victoria solicită ca toţi jucătorii şi staff-ul lor să ajungă la Melbourne doar între 15 şi 17 ianuarie pentru a fi supuşi unei carantine de tip "bulă", care ar dura pentru toată lumea până la 31 ianuarie.

Deşi nu este încă nimic oficial, Australian Open din 2021 nu va avea loc în perioada 18-31 ianuarie, stabilită iniţial, ci în perioada 8-21 februarie.

Potrivit gulfnews.com, este posibil ca şi calificările pe tabloul masculin de simplu să aibă loc tot la Dubai, în aceeaşi perioadă.

Totodată, sezonul 2021 de tenis feminin ar urma să înceapă la 5 ianuarie, la Abu Dhabi, cu un turneu de 500 de puncte, singurul programat înainte de Australian Open.

De obicei, sezonul WTA începea în Australia şi Noua Zeelandă, cu turnee la Brisbane şi Auckland, urmate de competiţii la Shanzhen, în China, Adelaide şi Hobart, tot în Australia, înaintea primului grand slam al anului.

Sezonul 2021 masculin ar putea debuta la Delray Beach, în Florida (SUA), cu un turneu de 250 de puncte, programat între 4 şi 13 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.