Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat, sâmbătă, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, că actuala ediţie de campionat este una ciudată, decisă de Covid şi de greşelile de arbitraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că nu meritam să pierdem, chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, dar foarte pragmatică. Să fim corecţi, au avut două şuturi şi au marcat de două ori. Noi am muncit tot meciul, am alergat, am încercat, dar e bine că am reuşit. Băieţii merită toate felicitările, au crezut până în ultima clipă şi au fost răsplătiţi. Un punct, mult prea puţin, dar e bine că n-am pierdut. Am crezut. Trebuie mai multă calitate, mai multă imaginaţie în faţa porţii ca să faci diferenţa. Eficienţă maximă. Primul şut al lor, gol. Iar a doua, o acţiune luată pe tuşă. Ăsta e fotbalul, au muncit, au vrut, n-am ce să le reproşez. Facem greşeli, dar sunt inerente. Un campionat ciudat, decis de acest Covid şi de foarte multe greşeli de arbitraj. Am avut şi noi probleme, dar nu plângem atât de tare", a spus Grozavu, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Marius Croitoru a afirmat că este supărat, deoarece FC Botoşani a remizat deşi a avut “meciul în mână”. “Asta este, nu avem ce face. Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante. Cum să nu fiu supărat când mai erau 30 de secunde? Joacă minge lungă, te reaşezi, se termină meciul şi pleci cu trei puncte acasă. Mai mult ce să fac? Normal că sunt nervos! Nu mai are importanţă. Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Ai avut 2-0 şi la un minut ai luat gol. În minutul 90+4 am luat iar gol. Nu s-au dezechilibrat, s-au apărat destul de bine băieţii. Din păcate, vine acel şut care, din punctul meu de vedere... nu mai zic nimic. Nu vreau să jignesc pe cineva şi mă abţin. Sunt prea supărat acum ca să mai zic ceva la cald”, a declarat Croitoru.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care gazdele au înscris golul 2 la ultima fază de joc.

Au marcat Mitrea ’55 şi Dimitrov ‘90+4 pentru gazde şi Tîrcoveanu ’36 şi Keyta ’53 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.