Marcel Ciolacu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea pieţelor. Liderul PSD a adăugat că şeful statului „a minţit cu vaccinul, a minţit cu infectările şi acum minte şi cu pieţele”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Iohannis minte din nou! Legea cu deschiderea pieţelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile! Să îl ajutăm pe Iohannis să se documenteze! A minţit cu vaccinul, a minţit cu infectările şi acum minte şi cu pieţele!!!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook, ataşând postării şi o imagine cu parcursul parlamentar al actului normativ de pe site-ul Camerei Deputaţilor. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat luni, la finalul vizitei pe care a făcut-o la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, dacă va promulga legea care prevede redeschiderea pieţelor, că actul normativ nu a ajuns încă la el. Potrivit datelor afişate pe site-ul Camerei Deputaţilor actul normativ adoptat pe 10 noiembrie a fost trimis la promulgare pe 12 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.