Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins vineri, în etapa a XI-a a Ligii Naţionale, formaţia HCDS Constanţa, scor 22-19 (8-7), şi rămâne neînvinsă în competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Etapa a XI-a s-a disputat la Bucureşti, în două săli, iar rezultatele înregistrate sunt:

Sala Rapid: HC Buzău - CSM Bacău 26-23, Poli Timişoara - CSM Focşani 24-32, CSM Vaslui - Magnum Botoşani 25-22

Sala Apollo: Potaissa Turda - CSM Reşiţa 35-25, CSU Suceava - CSM Bucureşti 27-35, Steaua Bucureşti - Minaur Baia Mare 25-25

Dunărea Călăraşi nu s-a prezentat la meciul de la Bucureşti, cu CSM Făgăraş, şi îl va rata şi pe cel din etapa următoare, cu Dinamo Bucureşti, după ce are testări pozitive în lot, iar DSP nu şi-a dat acordul pentru deplasare. Echipa a intrat în carantină două săptămâni şi pierde ambele meciuri cu 0-10.

După 11 etape derulate sub formă de turnee până în prezent, în urma cărora mai multe echipe au acuzat organizarea FRH în acest sistem, din cauza căruia au apărut numeroase cazuri de Covid-19 în loturi, clasamentul Ligii Naţionale este condus de Dinamo Bucureşti, neînvinsă, cu 33 de puncte.

Şi etapele 12-15 figurează în calendarul FR Handbal cu programări săptămânale, ultima a anului urmând să aibă loc chiar în 31 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.