PSD reclamă, joi seară, încălcarea legii la lansarea Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, unde au participat cel puţin 26 de persoane, între care preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban. La prelungirea stării de alert, numărul persoanelor care pot participa la evenimente în spaţiul închis a fost limitat la 20.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pentru Iohannis şi Orban nu există lege, nu există nici restricţiile impuse tuturor românilor! Le-au închis şcolile elevilor, au închis pieţele, îi amendează pe românii care merg să se roage. Doar Iohannis şi Orban au voie să participe la întruniri cu peste 26 de oameni, în spaţiu închis. Ce contează că legea spune clar că trebuie să fie maxim 20”, a transmis, joi seară, PSD. 
 
Social-democraţii afirmă că ”dispreţul” faţă de cetăţeni va fi şi mai mare după alegeri. 
 
”Dacă dispreţul faţă de cetăţenii cărora le cer sacrificii este atât de mare acum, cum va fi după alegeri? Pe 6 decembrie, ce le vei răspunde?” au mai transmis social-democraţii. 
 
Social democraţii au publicat şi o fotografie pe care au evidenţiat numărul de persoane care iau parte la lansarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. 
 
Evenimentul a avut loc, joi seară, la un holtel dn Bucureşti, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban. 
 
În HG de prelungire a stării de alertă se prevede ”limitarea numărului participanţilor la maximum 20, în cazul evenimentelor/întrunirilor / acţiunilor desfăşurate în spaţiu închis şi a duratei acestora la maximum două ore”. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.