Internaţionalii norvegieni, între care şi Erling Haaland, au fost obligaţi se federaţie să respecte carantina de zece zile, însă acest lucru a dus la dispute cu echipele germane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cazul de Covid-19 al lui Omar Elabdellaoui, toţi internaţionalii norvegieni au fost plasaţi în carantină. iar meciul cu România a fost anulat.

Federaţia Norvegiană solicită ca această izolare să fie respectată şi de jucători, la revenirea de la cluburi în această săptămână, chiar din  afara Norvegiei. Aceasta subliniază că jucătorii şi-au acordul în scris în acest sens.

Însă cluburile din Germania, între care Dortmund, le RB Leipzig şi Hertha Berlin se opun.

Deoarece carantina i-ar interzice lui Haaland să joace, sâmbătă, în Bundesliga, situaţia fiind la fel pentru atacantul de la Leipzig Alexander Sörloth şi portarul de la Hertha Berlin Rune Jarstein.

Borussia Dortmund susţine că "pe teritoriul german se aplică legea germană", astfel că, dacă următoarele teste ale lui Haaland sunt negative, acesta va juca, sâmbătă, cu Hertha Berlin.

Şi Hertha susţine că Rune va putea reveni la antrenament "după două teste negative".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.