Femeia suspectată că a agresat-o pe pe Cristina Joia, designer în emisiunea "Visuri la cheie", a fost reţiunută, după ce luni seară a fost audiată de poliţişti. Atacul s-a produs sâmbătă, într-un magazin din Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de lovire şi alte violenţe.

Conform stirileprotv.ro, femeia a suţinut că Joia i-a rupt ştergătorul maşinii.

Întrebată dacă asta a justificat să fie atât de violentă, femeia a replicat că  nu este violentă şi că a îmbrâncit-o peCristina Joia, care la rândul ei i-a rupt ştergătorul maşinii şi a înjurat-o, subliniind că ea nu este violentă.

”La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.