Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, afirmă că partidul pe care îl conduce va cere în mod oficial Guvernului să nu închidă pieţele, aşa cum prevede decizia Guvernului care se referă la suspendarea activităţii pieţelor aflate în spaţii închise, fiind menţinute cele din spaţii deschise, cu respectarea masurilor de prevenire a răspândirii COVID - 19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu interziceţi merele româneşti! Sunt total împotriva ideii de a închide pieţele româneşti. Producătorii autohtoni trebuie susţinuţi, iar pieţele agroalimentare publice trebuie să aibă acelaşi regim ca orice magazin. Bineînţeles, cu respectarea cu stricteţe a regulilor impuse de pandemie. PMP va cere în mod oficial Guvernului să nu închidă pieţele”, scrie Tomac pe Facebook.

El consideră că românii trebuie să se bucure de toate fructele şi legumele româneşti, iar agricultorii români să supravieţuiască şocului produs de pandemie şi secetă.

”Nu interziceţi mărul românesc!”, conchide liderul PMP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.