Conducerea clubului CSM Resita a ajuns la o înţelegere cu Alin Minteuan, care este noul antrenor al echipei de ligă secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tehnicianul în vârstă de 43 de ani vine după ce a antrenat la nivel de Liga 1, unde a reuşit performanţe notabile alături deCFR Cluj, cu care a câştigat campionatul de 4 ori fiind antrenor secund al lui Dusan Uhrin, Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini şi Sorin Cârţu.
 
După plecarea lui Antonio Conceicao, Alin Minteuan a fost numit antrenor principal al echipei CFR Cluj, perioadă în care a obţinut 5 victorii din 5 meciuri disputate, până la revenirea lui Dan Petrescu cu care a câştigat din nou campionatul României .
 
De asemenea acesta a fost atât antrenor principal, cât şi antrenor secund la partide disputate de CFR Cluj în meciuri din Champions League .
 
La CSM Reşiţa, Minteuan vine în locul lui Alexandru Pelici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.