Mai mulţi jucători care activează în cadrul Centrului de Copii şi Juniori al Clubului Gaz Metan Mediaş au fost depistaţi pozitiv în urma testării COVID-19 din această săptămână. Aceştia sunt asimptomatici şi au fost izolaţi la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform protocolului medical elaborat de Federaţia Română de Fotbal şi Ministerul Tineretului şi Sportului, toate echipele angrenate în competiţiile oficiale, efectuează testări la un interval de 14 zile. În acest sens, Clubul Gaz Metan Mediaş efectuează lunar 250 teste COVID-19.

Clubul din Liga I a menţionat că în toată această perioadă, Centrul de Copii şi Juniori al Clubului şi-a desfăşurat separat activitatea de cea a echipei mari, care nu a înregistrat niciun caz pozitiv de la începutul pandemiei şi până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.