Gabriela Firea a declarat că până mai ieri, alaltăieri primarul ales al Capitalei Nicuşor Dan avea mare încredere în justiţie, însă acum nu mai are şi „îi bănuieşte pe reprezentanţii Curţii de Apel că m-ar favoriza pe mine să mai stau două, trei zile la Primărie”. Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat că este hilar acest lucru, la fel cum va fi şi întregul mandat al lui Nicuşor Dan. Ea a mai spus că Dan va avea o mare surpriză când va intra în Primărie şi va descoperi că nu există nicio „caracatiţă” acolo, niciun grup de interese, deoarece PMB e cea mai controlată instituţie publică din România şi nu au fost niciodată găsite nereguli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă vă aduceţi aminte, primarul ales, numit chiar de presă un procesoman desăvârşit, avea foarte mare încredere în justiţie şi e normal să îşi păstreze această încredere în justiţie. Dacă mai sunt câteva etape de parcurs la Curtea de Apel, cred că trebuie să aibă răbdare, astfel încât să îi dăm justiţiei ce este al justiţiei şi să se depăşească şi această procedură, perfect legală, în cazul în care au fost aceste contestaţii”, a declarat Gabriela Firea miercuri într-o conferinţă de presă.

Ea a mai spus că au fost multe controale de la toate instituţiile abilitate şi mereu PMB a ieşit foarte bine în urma verificărilor.

„Primarul ales va avea o foarte mare surpriză când va ajunge în Primărie, va avea chiar un şoc, pentru că încă o dată se va dovedi că tot ceea ce a spus în campanie electorală a fost o minciună cap-coadă şi nu va gă acolo nicio caracatiţă, niciun grup de interese, niciun document demn de dus la vreo instituţie. Noi suntem cea mai verificată instituţie publică din ţară. Am avut şi avem în continuare controale de la toate instituţiile abilitate. La toate am ieşit bine şi foarte bine. Prin urmare toate aceste declaraţii nu fac decât să arunce o pată chiar pe mandatul domniei sale care iată începe cu stângul. Ieri, alaltăieri avea foarte mare încredere în justiţie şi purta cetăţeni prin procese. Acum nu mai are încredere în justiţie şi îi bănuieşte pe reprezentanţii Curţii de Apel că m-ar favoriza pe mine să mai stau două, trei zile la Primărie. Este hilar, realmente, este hilar, cum va fi întregul său mandat”, a conchis Firea.

Nicuşor Dan a anunţat, miercuri pe Facebook, că validarea mandatului său a fost atatcată cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de foşti şi actuali consilieri PSD. Dan precizează că municipiul Bucureşti ”are mari probleme de rezolvat”, însă susţine că urgenţa PSD nu este rezolvarea acestora, ci întârzierea preluării mandatului său.

În finalul postării, primarul ales face din nou referire la Gabriela Firea: ”Cât despre Gabriela Firea, vă amintiţi cum, înaintea alegerilor, susţinea categoric că nu se ţine de scaunul de primar? După ce a arătat că nu ştie să piardă, Gabriela Firea nu reuşeşte nici să părăsească cu demnitate funcţia de primar”.

Mandatul de primar al lui Nicuşor dan a fost validat în 12 octombrie de Tribunalul Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.