Vicepremierul Raluca Turcan deschide lista pentru Camera Deputaţilor a PNL Sibiu. Turcan, care este şi lider al PNL Sibiu, a afirmat, miercuri, la depunerea candidaturilor la BEJ Sibiu, că parlamentarii formaţiunii îşi doresc un parteneriat solid cu autorităţile locale, dar şi să răspundă încrederii pe care sibienii au arătat-o PNL de-a lungul timpului. Lista pentru Senat a PNL Sibiu este deschisă de Nicolae Neagu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PNL Sibiu a depus, miercuri, la BEJ Sibiu lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

Candidaţii sunt:

Camera Deputaţilor: Raluca Turcan, Christine Thellmann, Constantin Şovăială, Răzvan Pop, Cornel Macarie, Otilia Man. 

Senat: Nicolae Neagu, Vlad Vasiu, Marcela Răulea. 

"Am depus astazi la Biroul Electoral Judetean listele de candidaturi ale PNL Sibiu.  Numele tuturor colegilor mei prezenti pe aceste liste sunt expresia a doua dintre marile noastre preocupări. În primul rând, aceea de a participa la dezvoltarea Sibiului prin cel mai concret, corect şi eficient parteneriat posibil cu administraţia locală. (...) A doua mare preocupare a PNL Sibiu are legătura cu încrederea pe care această comunitate ne-a aratat-o la toate alegerile din ultimii ani. Răspunderea noastră este aceea de a nu mai permite niciunei forţe politice derapajele care au scos Romania în stradă în ultimii ani”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a făcut referire şi la parteneriatul pe care Sibiul îl are cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Sibiul este cel mai bun partener al preşedintelui Klaus Iohannis şi de aici, de la Sibiu, spunem tuturor  că 6 decembrie este şansa ca România să aibă în continuare un Guvern în slujba intereselor naţionale şi nu în slujba unor partide”, a mai afirmat Turcan.

Turcan este deputat din 2004. La ultimele alegeri parlamentare, în 2016, organizaţia PNL Sibiu a obţinut cel mai mare scor din ţară.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.