Guvernul sloven a declarat luni starea de urgenţă - pe o perioadă de 30 de zile -, în urma unei creşteri bruşte a contaminărilor cu covid-19, care s-au dublat săptămâna această faţă de nivelul de săptămâna trecută, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între aceste măsuri - care au intrat în vigoare luni - se află interdicţia oricărei deplasări între regiunile cele mai afectate, o interzicere a circulaţiei pe timpul nopţii, între orele locale 21.00 (22.00, ora României) şi 6.00 (7.00, ora României), o suspendare a evenimentelor publice şi regionale şi o limitare a adunărilor la maximum şase persoane, a anunţat luni ministrul sloven de Interne Ales Hojs.

Slovenia - care a fost slab afectată de virusul SARS-CoV-2 de la apariţia acestuia - a anunţat că a înregistrat 4.845 de contaminări în ultima săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.