Claudiu Daniel Catană, co-preşedintele ALDE Bucureşti, afirmă, după fuziunea cu Pro România în cadrul formaţiunii care se va numi Pro România Social Liberală, că obiectivul la alegerile parlamentare este de a obţine ”un rezultat cu două cifre şi de a deveni al treilea partid din România”. El acuză că PSD doar mimează opoziţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Mergem în alegerile parlamentare având obiectivul realist de a obţine un rezultat cu două cifre şi de a deveni al treilea partid din România.  PRO România şi ALDE au decis să-şi unească forţele pentru a forma un partid puternic, în măsură să lupte împotriva guvernării dezastruoase a PNL. Cu un PSD care doar mimează opoziţia şi care este, de fapt, parte a blatului cu PNL, PRO România Social Liberală rămane singură variantă viabilă şi credibilă”, a scris Catană pe Facebook.
El explică faptul că Unirea Pro România şi ALDE, mai departe de argumentul de succes al unei alianţe de tip social – liberală cum a fost USL, are deja şi o confirmare electorală – rezultatele obţinute la alegerile prezidenţiale, unde Pro România şi ALDE au avut un candidat comun . 
 Liderul ALDE Bucureşti precizează că noua construcţie se va numi Pro România Social Liberală.
Liderul Pro România Victor Ponta a anunţat joi că Pro România şi ALDE vor avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare din 6 decembrie şi a precizat că este convins că „oamenii care vor fi aleşi într-un singur partid care se va numi Pro România Social-Liberal pot să blocheze un drum drept spre prăpastie”. La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că nu va fi paritate în lista pentru alegerile parlamentare şi ci 60% Pro România şi 40% ALDE. Lista la Camera Deputaţilor va fi deschisă de Victor Ponta, iar cea la Senat de Călin Popescu Tăriceanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.