PMP a depus miercuri la biroul electoral lista candidaţilor în Diaspora la alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor lista e deschisă de actualul deputat Constantin Codreanu, iar primul pe listă la Senat este Cătălin Avramescu, fost ambasador al României în Finlanda şi Estonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La Camera Deputaţilor în Diaspora candidaţii PMP sunt: Constantin Codreanu, Alexandru Leşco din Republica Moldova - membru al grupului Ilaşcu, întemniţaţii la Tiraspol Republica Moldova, Constantin-Dorin Coman - secretar general al Organizaţiei Diaspora, inginer, Italia şi Celilia Jora - antreprenor din Belgia. La aceştia se adaugă şi 2 supleanţi. 
La Senat lista este deschisă de profesorul şi filosoful Cătălin Avramescu, în vârstă de 53 de ani, care a fost şi consilier de stat în Cancelaria fostului preşedinte Traian Băsescu, în anul 2008. 
Cea de-a doua candidată a PMP în Diaspora este Loretta Handrabura  din Republica Moldova - fost ministru al Tineretului şi Sportului, fost viceministru al Educaţiei. Ea a fost şi negociatoare a Acordului de Asociere Republica Moldova - UE. Lista e completată şi la Senat de 2 supleanţi Spania şi Austria.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.