Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că o decizie de renumărare a voturilor în Sectorul 1 ar închide toate discuţiile şi ”toată această telenovelă”. ”Este evident faptul că există un abuz în serviciu al preşedintelui Biroului Electoral sectorial”, afirmă Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ar trebui o decizie de renumărare a voturilor pe Sectorul 1  şi astfel se închid toate discuţiile şi toată această telenovelă care este o telenovelă ieftină care aduce atingeri grave democraţiei. Totuşi, Sectorul 1 putem spune că e kilometrul zero al României”, a afirmat, joi seară, la Antena 3, liderul PSD Marcel Ciolacu.

Acesta a comentat şi imaginile în care se afirmă că apar membri ai USR care umblă la sacii cu voruri: ”Am înţeles şi explicaţiile cu imaginile, nu sunt adevărate. S-a văzut cine sunt preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 nu are dreptul să desigileze decât printr-o decizie a Biroului care este o decizie comună, se face un proces verbal. În acea încăpere nu intri când vrei, nu intră candidaţi, s-a ajuns mult prea departe. Este evident faptul că există un abuz în serviciu al preşedintelui Electoral sectorial”.

”Orice om de bun simţ ar lua astăzi decizia de renumărare a voturilor ca să se închidă acest circ. Durează 12 ore”,a mai afirmat Ciolacu.

Biroul Electoral Central a respins din nou solicitarea PSD de a fi anulate alegerile din Sectorul 1, au spus surse ale instituţiei, pentru News.ro.

BEC va emite o circulară prin care vor fi oprite cererile de renumărare a voturilor, inclusiv în Sectorul 5, ca replică la cererea de a da o interpretare unitară privind renumărarea voturilor făcută de Biroul electoral al circumscripţiei electorale nr. 42 a Minicipiului Bucureşti, au adăugat sursele citate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.