Candidatul PRO România la funcţia de primar al municipiului Buzău, inginerul Constantin Ionescu, s-a prezentat la secţia de votare fără a avea asupra sa cartea de identitate. După ce a fost termoscanat, Ionescu şi-a dat seama că nu şi-a luat la el portofelul cu acte şi a trebuit să se întoarcă acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am votat pentru felul în care vreau să arate oraşul nostru în următorii patru ani, am votat pentru că trăim într-un oraş cu un potenţial foarte bun, cu oameni foarte buni, foarte muncitori. Am votat pentru ca în patru ani oamenii să nu ştie cine este primar, oamenii să simtă cine este primar, iar la sfârşitul mandatului să te recunoască pentru ceea ce ai făcut, nu pentru ceea ce eşti, nu pentru că tai panglici, nu pentru ceea ce oamenii nu simt din punct de vedere al vieţii, al siguranţei locului de muncă, al siguranţei serviciilor pe care trebuie să le furnizezi, a tot ceea ce înseamnă un nivel de viaţă şi un nivel de trai bun într-un oraş în care eşti obligat să faci astfel de lucruri”, a declarat Constantin Ionescu.

Acesta locuieşte ân apropierea secţiei de votare şi nu a întârziat foarte mult. 

Probleme cu cartea de identitate a avut şi candidatul PMP la Primăria municipiului Buzău, fostul magistrat Constantin Florescu.

Când operatorul i-a solicitat cartea de identitate pentru a o scana acesta a spus că nu ştie dacă o are sau daca a dat-o soţiei. În timp ce se căuta în buzunare a găsit documentul şi a putut vota.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.