Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, face un apel către tineri să vină cu propuneri pentru funcţionarea Poliţiei Siguranţă Şcolară, structură nou înfiinţată, în care vor lucra 270 de poliţişti. ”Vă fac această provocare pentru că voi sunteţi beneficiarii ei”, le-a transmis Vela tinerilor, într-un mesaj postat pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


”Lumea se schimbă, este într-o perpetuă mişcare, actualele generaţii care sunt pe băncile şcolii au tot felul de provocări şi cred că noi cei maturi avem obligaţii mai mari şi mai importante faţă de voi. (...) Trebuie să vă asigurăm o şansă pentru a avea un drum sigur în viaţă, să vă dăm aripi pentru un destin protejat şi să nu fie afectat de fapte antisociale”, afirmă Vela, în mesajul video de pe pagina sa de Facebook.

Ministrul anunţă că a ordonat înfiinţarea unei noi structuri – Poliţia pentru Siguranţă Şcolară.

”Evident că această structură la început de drum, o provocare pentru toi profesioniştii din MAIm are nevoie şi de voi. Vă fac această provocare: Veniţi cu propuneri, păreri, pentru a îmbunătăţi funcţionarea unei astfel de structuri, pentru că voi sunteţi beneficiarii ei”, a mai afirmat Vela.

În mesajul care însoţeşte filmarea, Vela mai scrie: ” Îmi doresc foarte mult să primesc în filmările sau în postările voastre păreri sincere şi sugestii pentru noua structură a MAI, unde vor lucra, strict pentru voi, 270 de poliţişti”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.