Fotbaliştii Alexander David Gonzalez şi Ismael Lopez Blanco au trecut testele medicale efectuate în Capitală şi au semnat contracte cu FC Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

48 de selecţii şi un gol are Alexander David Gonzalez pentru echipa naţională a Venezuelei.

Sezonul trecut la CD Mirandes, în Segunda Division, 32 de meciuri în campionat şi 6 în Cupa Spaniei, Alexander David Gonzalez a mai evoluat în carieră pentru Caracas (Venezuela), Young Boys, Aarau şi Thun (Elveţia), Huesca şi Elche (Spania).

6 este numărul echipelor la care a evoluat Ismael Lopez Blanco: Athletic Bilbao, Real Zaragoza, Lugo, Sporting Gijon, Omonia Nicosia şi Tenerife.

Ismael Lopez Blanco a adunat 66 de meciuri (2 goluri) în La Liga şi 95 de partide (8 goluri) în Segunda Division, fiind convocat în carieră la loturile naţionale U19 şi U17 ale Spaniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.