Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, joi, că starea de sănătate a managerului Spitalului Judeţean Vaslui, confirmat cu noul coronavirus, este mai bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost întrebat, joi, despre starea de sănătate managerului Spitalului Judeţean Vaslui, confirmat cu Covid-19 şi care a fost transportat la o unitate medicală din Bucureşti pentru terapie de specialitate.

“Este o stare stabilă. După o izolare la domiciliui de mai multe zile a prezentat fenomene neuro-cerebrale, cu modificări de edem cerebral, ce a necesitat terapie de specialitate, în acest moment starea este mai bună”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Managerul Spitalului Judeţean Vaslui, Ana Rinder, a fost confirmat cu Covid-19, iar după câteva zile starea i s-a înrăutăţit, fiind transportat la un spital din Bucureşti. Fiul lui Rinder a făcut parte din grupul de adolescenţi care au participat la un majorat şi apoi au plecat la mare, deşi o fată se testase pentru COVID-19, iar ulterior rezultatul a fost pozitiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.