Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunţat, sâmbătă, că toată echipa municipală a PNL Giurgiu a trecut la PSD, alături de liderul Marian Măroiu. Bădălău anunţă că Măroiu va candida pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu”, a anunţat, sâmbătă, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Acesta afirmă că municipiul arenevoie de ”un primar giurgiuvean, gospodar şi care să se preocupe de dezvoltarea oraşului”.

”Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ. Avem nevoie de oameni tineri, serioşi, capabili şi îi susţin pe cei doi, în bătălia electorală care urmează să înceapă! Mult succes”, a mai scris Bădălău pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.