Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, că se încearcă destabilizarea clubului său, el precizând că le-a transmis jucătorilor faptul că nu trebuie să se lase afectaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Jocul de mâine este la fel de important ca toate celelalte, este un joc important, dar nu decisiv. Îmi doresc o victorie pentru ca jucătorii să-şi recapete încrederea pentru că au un potenţial fantastic. Jocul lor a arătat că suntem la un nivel bun, din păcate punctele nu am reuşit să le adunăm, dar cu siguranţă vom începe cu jocul de mâine. Jocul de la Giurgiu a fost un accident. Sunt conştienţi şi jucătorii că se putea evita înfrângerea cu mai multă concentrare. Acest bombardament care a venit asupra FCSB în ultima perioadă este normal că induce o stare de nesiguranţă, dar asta se vrea, destabilizarea clubului. Le-am transmis şi jucătorilor că tot ce se întâmplă în jurul nostru nu trebuie să-i afecteze. Nu consider că jucătorii şi-au pierdut respectul, din ceea ce văd, din ceea ce simt. Se încearcă să se găsească cineva responsabil şi este normal să fie antrenorul”, a spus Vintilă.

El a precizat că nu se teem pentru postul său: “Teamă n-are de ce să-mi fie, eu îmi fac meseria. Nu trăiesc cu acest gând. Îmi fac planuri de viitor la această echipă. Mai departe, vom vedea. Nu se ştie niciodată”.

Partida FCSB – FC Botoşani se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.